Kun mulla jäi maanantai välistä kirjoittamatta. Sain just läksyt tehtyy ja Aino lähetti viestin, että pääsikö se meidän kyydillä vartioon ja ne vois sit viedä pois. Me ei muistettukaan sitä meidän sopimusta Ainon kanssa. Eli siis teidän tarvii vaan viedä, mä lähetin kyllä sulle jo viestin. Kato sitten kun tuut jumpasta...

Teen nyt tähän kolme tällästä kappaletta, niin, että yksi tulee lihavoiduksi, yksi kursivoiduksi ja yksi alleviivatuksi. Mulla on just nyt yksi sellanen Aftab- tabletti suussani. Se tuntuu inhoittavalta. Meen vielä tänään käymässä Supermallitimantti paikassa, enne kuin alkaa tuo suurin pudottaja :-)

Vielä jotain tähän kolmanteenkin kappaleeseen... Ai niin !! Lainasin tuolta Lohjan kirjastosta klome Nightmareroom kirjaa ja me kuunneltiin autossa sellasta Black eyed Peasin vanhaa levyä, jonka iskä osti sellasesta käytetrtyjen levejen paikasta netistä. Se oli joku Ariman. Kirjoitin kans just ylös tosta Systeristä Mutakakun reseptin, koska huomenna annan sen kansion sulle !!!

T: D O U K K I