Meidän perhe (Doukin) oli  Pohjanmaalla vähäsen viettämässä joulua.

Tänään tultiin kotiin ja oli sitten ihan pakko tulla tänne kirjoittamaan kun tuo Oukki tässä vähäsen vinkkasikin, että pitäisi käydä katsomassa. Tulinhan minä sitten, vaikka kellon näyttääkin jo 23:18... Ei silti nukuta paljonkaan, koska näin lomalla olen mennyt vasta valitettavan myöhään nukkumaan...

Mäkin kerron vähäsen lahjoja, mitä mä sain: 2 kirjaa, Guinnes World Recordsin ja MMM juniorin. Kerään niitä molempia sarjoja. Sitten saatiin Wii- pelikonsolille 2 peliä, Laulupeli We- sing peli ja Uusi Super Mario Bross. Toilettilaukun, jossa oli sisällä luomiväriä ja pudistusainetta ja pinnejä. Sain myös muutaman kirjan ja Black Eyed Peasin levyn. Ja sellaisen söpön Snoopy- pussilakanasetin.

Meidän siinä isossa kotikoneessa ei enää toimi huomisesta alkaen netti ja nyt pitää sitten totutella tähän läppäriin. Onneksi saadaan tähän kytkettyä ihan kunnon hiiri, niin on sitten paljon helpompi käyttöinen.

Huomenna on sitten uusivuosi... Me ostettiin tänään vähäsen raketteja. Ja sit tietysti papattimattoja, niitä on kiva sytytellä. Me ei silti ammuta kauhiasti raketteja, kun meidän koira hieman pelkää niitä.

Nyt mun kyllä pitäisi lopettaa kun kello lähestyy keskiyötä. Ja huomenna meille tulee vieraitakin...

T: Doukki