Tänään meillä on siivouspäivä !!! Olen jo siivonnut oman huoneeni, siivonnut tietokonepöydän, imuroinut joitain huoneita ja vahtinut Niksua sun muuta. Vielä paljon tehtävää, sain silti pienen lomavapautuksen eli hetkeksi tietsarille. Tää on sit nyt kans mun ainoo päiväkirjoitus, en enää tänään sitten pääse kirjoittamaan ...  ):

Mäkin taidan olla riippuvainen tästä blogista. Ja oli muuten hyvä idis kun me tehtiin tää. Taidan tehdä sellasen Lady GaGa Top 5 listan.

Olen kans innoissani siitä Kilke leiristä !! Sehän siis kestää 9 päivää !!! Vai kestääköhän se meillä niin kauan ?? Aikas pitkä on sitten. Aika jänskää kun on se yön yli kestävä haikki, siitä tulloo raskasta.

Tiesitkö muuten, että se meidän kiva leirinjohtaja Kohinalla. Tiedät siis varmaan ketä tarkoitan :) On muuttanut Englantiin... Sanoin iskälle, että kirjoittaa sille Facebookissa meiltä terveisiä :D

Ja koulukin starttaa huomenna, onneksi ei sitten oo taas kovin pitkää aikaa hiihtolomaan. Vaikka sekin on kyllä ihan pepulin lyhyt loma...

Menen nyt tekemään sen listan Lady GaGasta, nähdään sitten huomenna ööö, BUSSIPYSÄKILLÄ aamulla, eikös vain ??

Doukki