Eli minun eka kirjoitus (Toisen adminin Doukin).

Tänään minä ja oukki oltiin siis siellä joulumarkkinoilla. Oli tosi kivaa, mutta pukkia ei näkynyt :(

Ostettiin aikas paljon kaikkia juttuja. Tietysti itsellemme ja joululahjoja perheillemme. Oltiin ihan siellä itse markkinapaikalla ja kuunneltiin kun kuoro lauloi ja markkinarauha julistettiin. Sitten kierreltiin alue pari kertaa läpi ja kovan etsinnän jälkeen löytyi kauan hakemamme koju, josta sitten ostimme glögiä ja piparit.

Kahdeltatoista kun kaupat aukesivat, menimme ensimmäisenä Säästötalo Latvalaan. Sieltä ostimme enimmäkseen karkkia. Kun pääsimme sieltä, päätimme, että tänne ei sitten enää tulla. (Siihen oli kylläkin monia syitä :D).

Menimme seuraavaksi Sokokseen ja katselimme meikkejä. Siellä sattui myös yksi kömmähdys ( Liittyen Latvalaan), mutta ei siitä sen enempää. Saimmepahan ainakin hyvitykseksi 5 euron rvoisen kahvilipun, jolla sitten ostimme jääteetä ja piparia.

Kävimme myös Kappahlissa, jossa oli hyvä 25 prosentin ale kaikista tuotteista.

Tiimarissakin käväistiin, mutta tulimme siihen tulokseen, että emme osta mitään, koska oli niin kovat jonot.

Seuraavaksi menimme Prismaan ja siellä Lindexiin. Meillä alkoikin olla jo pikkuinen nälkä, joten sen jälkeen poikkesimme syömään HESBURGERIIN. Söimme aikamoisella kiireellä, jotta ehtisimme vielä itse Prismaan, ennen kuin meidän jo pitäisi lähteä.

Prismassa ostimme vähän kaikka hajanaista. Ei siinä kiireessä oikein ehditty mitään ajatella, joten vahingossa ostettiin Oukille vähän väärän kokoiset housutkin. Ja oli taas kauheat jonot kassalla kun jouluruuhka on.

Sieltä sitten kiirehdimme autolle ja menimme kotiin. Autossa katsoimme ostoksiamme ja kuuntelimme Novalta The Baseballsin Umbrellaa, jota kuulimme jo toista kertaa tänään.

T: Doukki :)